Min underbart hemska höst

Pappa har precis eldat i huset, så det är världens mysigaste höstkänsla här inne. Det får mig att tänka tillbaka på hösten 2009, som var en av de värsta men samtidigt bästa i mitt liv. Jag kämpade emot min panikångest som var värre än någonsin, samtidigt som jag hade saker för mig varje dag. I början av hösten kunde jag inte ens gå ut ur huset, men under tiden så var det alltid något som drev mig till att göra saker. Jag kämpade för att klara av att åka ut till stallet och min dåvarande sköthäst Elvis, för att kunna se This is it på bio, och för att kunna träffa mina vänner. Detta var även tiden då jag träffade min bästa vän Louise, och jag började utveckla intressen som musik, att måla, fota, sminka, och även att blogga. 

När jag ser tillbaka på det nu så tycker jag att det var en riktigt bra tid, även fast det var läskigt. Det var då jag började ta itu med att övervinna rädslor, sluta vara så blyg, upptäcka nya saker, och då jag hade hela tonårstiden framför mig. Jag är så otroligt tacksam för all hjälp och omtanke jag fick av så fina människor under denna tiden, det fick mig peppad ser jag nu ett tag efter allt är över.

Nästa år så blir jag 18. Jag fattar inte ens hur det gick till, tiden bara flög förbi. Fast jag är så otroligt lycklig över allt som hänt mig (nästan allt, det finns ett undantag...) för det har gjort mig till den jag är. Även fast jag fortfarande ibland inte vet vem det är som är jag.



 
Nu tänkte jag äta lite höstig kvällsmat, se på Idol och hoppas på att det snart går att uppdatera telefonen till iOS 7. ^^

Inredningsprojekt - Walk in closet

Efter ett par månaders rensande av garderoben så är det nästan tomt!! Äntligen så kan jag snart börja inreda min nya garderoboch mitt nya rum! Jag är så sjukt peppad! :)
 
Det ser fortfarande ut som kaos, men om man jämför hur med det såg ut från början ser det himmelskt ut.. ^^



Har legat hemma i soffan den senaste veckan och vart förkyld, har gått upp en gång för att gå på en lektion, men det slutade med att jag tvingades åka hem igen på grund av yrsel. Men nu ÄNTLIGEN känner jag att jag är påväg att bli bättre, och kan göra något mer om dagarna än att ligga o dö i en soffa. 
 

Sista helgen i Falkenberg

Efter 17 år i Olofsbo så är det dax att packa ner, för nästa säsong så åker vi till Frankrike igen! Så i helgen fikade vi för sista gången (på ett tag iallafall) på Falkmanska cafét här i Falkenberg.
Jag kan inte säga något annat än att jag är glad att äntligen göra något nytt!







Follow on Bloglovin