Det finns bara du, jag vill inte tänka på refrängen nu...

I fredags så åkte jag och Louise upp till Elmia vid sådär 2 på morgonen och hade 17 timmars väntan framför oss på Sveriges bästa band! Kan inte fatta att jag sett Gyllene Tider live! Äntligen!! Väntan var verkligen värt det. Trots åskan och spöregnet vid 5 på morgonen, och blixtarna som slog ner bara ett par meter ifrån oss.
   Ioförsig sov vi bort mycket av väntetiden, och turligt nog så vaknade jag av Micke Syds röst, som jag fick en kram av! Är helt borta fortfarande från allt som hänt, kan inte beskriva ens.

Iallafall, spelningen var helt underbar. Mycket bättre än jag trodde att den skulle vara, och jag hade redan höga förväntningar. Allting var perfekt. Pers röst, MPs gitarrsolon, Fritzons farfisa (♥), Anders basgångar, och Mickes underbara trumfill (speciellt i Flickorna på TV2 & När vi två blir en..). Men måste ändå säga att höjdpunkten var när Micke gick fram och sjöng Min Tjej och Jag. 

Det mest underbara på hela kvällen var under När alla vännerna, då Micke kollade på mig och log, och kastade en trumpinne till mig!! Åh det var helt sjukt, denna sommaren har varit helt SJUK! Först såg vi de sexigaste killarna på planeten, alltså Green Day, och sen detta! 
  
 
 
Är i husvagnen just nu, men kommer hem på Torsdag, då tänkte jag ladda upp bilder från Frankrikeresan. Har inte ens haft tid att kolla på bilderna än, eller ens packa upp resväskan. Har haft fullt upp med allt, har tillochmed hunnit med att slå sönder min tå på mitt trumset, och tvingats att sy hos den skummaste läkaren någonsin, och hans sjuka hostande sköterska. Var tvungen att hålla mig för skratt under hela besöket. ( Louise var också med, så det gjorde det ju inte mindre roligt.) 
 
 
 
 

Mindfuck

Jag är så trött och förbannad på en sak. Att påverkas av folk runtomkring som man aldrig någonsin i hela sitt liv skulle kunna vara som. Jag kan inte skriva ett skit utan att det låter för snällt och ordentligt! Inte konstigt att jag lyckats få höga betyg i svenska, jag är ju en helt annan person när jag skriver. En person som aldrig kan svära och bara sitter still och tyst på en stol. 
 
Kommer ihåg en sak jag sa i vintras: "I sommar ska jag köpa en helt ny garderob, med blommiga klänningar och linnen." Vafan kom det ifrån!? Och idén att färga håret till min naturliga färg igen? Skulle ju inte vara mig själv längre. Har inte ens fattat förrän nu vart jag var påväg någonstans... 

Jag fattar inte, jag har ju alltid varit så säker på mig själv och vem jag är, men under gymnasiet så förstördes allt det. Hur kunde det hända? Är glad att jag är tillbaka igen. I sommar så ska jag uppgradera min garderob... en svart skjorta och färgglada slipsar står högst upp på listan, sedan rockabilly. Efter det ska jag färga håret rödare och blondare. Och så ska jag köpa en bas, SQ Mike Dirnt Precision Bass W. (den på bilden)
 
 

Green Day klipp

Gjorde en video ifrån konserten med klipp ifrån några av de bästa sångerna, och ifall någon undrar så är det jag som skriker som en galen get i King for a Day.. ^^ 



 






Follow on Bloglovin