Hos morbror

Just nu ligger jag och försöker sova hemma hos min morbror. Har varit här hela helgen, för jag har varit tvungen att komma bort från mitt hus. Hur som helst så har det funkat. Jag har rensat hjärnan från skit, och lyckats ta ikapp endel som jag missat i skolan. Nu kommer det gå bra igen med allt. Med skolan då alltså, inte direkt men mina tråkiga och händelselösa helger.. 

Myser med min lilla NB

Ser fram emot morgondagen, och att hoppa på ridningen! Saknar fina lilla Foxy som en galning, har inte sett henne på 4 dagar, hehe. ^^ 

Godnatt ❤️



Trött

Idag är jag trött. Trött på att vakna tidigt. Trött på att gå till skolan. Trött på att vara sjuk. Trött på att vara ensam. Trött på att tänka. Trött på att behöva plugga. Trött på att vara ledig. Trött på att känna. Trött på allt. 
En positiv sak idag är att det är simning idag i skolan. Utanför badhuset så träffade jag Micke Syd innan Gyllene konserten.

Åh vad jag saknar sommaren!! 




Provpanik & fina hästar

Ligger och försöker sova, men det går inte så speciellt bra. Imorgon så har jag GeMu prov (Gerhörs & musiklära) klockan 8, och jag tror det kommer gå helt okej, om jag inte försover mig vill säga. 
Jag orkar inte med skolan just nu, har kommit efter endel på grund av att jag var borta i en vecka, och orkar inte ta igen det just nu. Jag skulle behöva ett sommarlov till, spola tillbaka tiden tack! 

Det som får mig att gå upp på morgonen nuförtiden är tanken på att det är en dag närmre ridningen! Jag önskar att skoldagarna inte var så långa så jag skulle haft tid att vara i stallet oftare... 




Godnatt världen, vi ses i morgon..! ;)






Follow on Bloglovin