Inspiration - hårfärg

Just nu så är jag med Louise och spelar in lite småsaker. Vi är så peppade på Bråvallafestivalen om en månad med Green Day. Shit vad detta året gått snabbt, det känns som att det var igår som det var 89 dagar kvar till festivalen. 
   En sak jag ser fram emot innan festivalen är min nya hårfärg. Om bara en vecka så ska jag färga igen, och istället för att beskriva färgen i detalj så tänkte jag lägga upp ett par inspirationsbilder. 

(Klicka på bilden för att komma till källan) 

Små tankar såhär mitt i natten

Klockan är snart två, och jag är inte ens det minsta trött. Anledningen är att jag fick ett slag tillbaka till verkligheten när jag kollade på dokumentären om Gyllene Tider från 2004. Ska jag bara gå runt och vänta på att någon ska komma fram till mig på gatan och erbjuda mig en utställning /skivkontrakt /modelljobb /en tatueringstudio eller vad det nu mer är jag vill här i livet? Jag borde bli lite mer som Per GessleMålmedveten och aldrig ge mig. 
   Tidigare idag så pratade jag med min bästa vän om att fixa om ett gammalt skjul till en studio, där vi kan vara ifred och spela, och det har gjort att jag varit pepp på allt idag!! Har påbörjat en massa idéer som jag haft ett tag och har börjat spela in lite, även om min röst har tagit en paus ifrån att fungera. 
   Ska nog göra ett par tavlor med saker som inspirerar mig på till studion, och som gör att jag alltid kommer ihåg att kämpa för vad jag vill, för en dag kanske jag hamnar någonstans. Någonstans långt ifrån där jag är nu. 

Har en känsla av vi två på här under kommer att ha en av de bästa somrarna någonsin!
 


Gyllene Tider och jag

Varför ska man fokusera på småsaker som går fel, när det finns så mycket positivt här i livet? Ibland så går saker bara fel, men jag har lärt mig det senaste att tänka på alla bra saker jag har. Jag har helt underbara vänner, och ett få personer som jag inte klarar mig utan. Jag har så sjukligt många planer inför våren och sommaren, jag längtar ihjäl mig!
Men det jag levt mest på under den senaste veckan är att jag har träffat Gyllene Tider! Jag var i Halmstad förra helgen på deras skivsignering, och jag fick en kram av Per Gessle, och Micke Syd berömde mina kläder, helt klart en av de bästa dagarna detta året!
 
 






Follow on Bloglovin