London del 3



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var allt ifrån London denna sommaren. Jag verkligen ÄLSKAR den staden. Allt är så fridfullt, trots att det bor nästan lika många där som det gör i hela Sverige, haha. 
Jag har stopp i hjärnan eller något, och kan inte komma på vad mer jag ska skriva, men tycker att bilderna säger det mesta. Godnatt! 
 

Anubis

Blev precis klar med min målning av Anubis som jag påbörjade för ett par veckor sedan. Det är första gången som jag faktiskt målar på duk (som inte var av så bra kvalitet...), och jag är väl helt okej nöjd. Det finns endel saker som jag kanske kunde tänkt lite mer på i början, men försökte göra det bästa av den.

 

London del 2

 

Summer Haul 2014

Jag har precis laddat upp ett klipp där jag visar vad jag har köpt när jag vart runt i Europa i sommar. Jag pratar dock på engelska eftersom jag har bestämt för att hålla min youtube-kanal på engelska med tanke på att jag trivs mycket bättre med det än att prata svenska. Sen så kan det också ha att göra med att man inte hör lika tydligt att jag inte kan uttala bokstaven R på engelska... 



Nu så ska jag fortsätta med att klippa ihop resten av mina Londonbilder. Godnatt ^^


Walk me to the graveyard

Misfits är bandet som jag lyssnar på mest nuförtiden. Är kär i både Glenn Danzig eran (80-tal) och Michale Graves eran (90-tal), men är nu mest inne i plattorna med Michale som sångare. Hans röst är, enligt mig, helt perfekt, och de flesta sångerna på både "American Psycho" och "Famous Monsters" skulle jag kunna lyssna på repeat på i dagar.
Är den typen av person som faller för ett band och sedan hittar ny musik utifrån det bandet, och det börjar då ofta med att jag hittar andra projekt som bandmedlemmarna arbetat med. Är kär i allt som heter Glenn Danzig och hans mörka mysteriska sound, men Michale. Om ni lyssnar på denna versionen av "Dig up her bones" så förstår ni kanske vad jag menar.  


 

London del 1

 
Jag och min morbror åkte iväg till London i början av veckan för att shoppa (eller rättare sagt för att jag skulle shoppa), och här är några bilder ifrån Camden där de flesta av mina pengar försvann. Vad kan jag säga, punk är ändå punk. 

Vad är det här ens?

Det här med att uppdatera bättre under sommarlovet gick ju inte som planerat direkt. För det första så har jag nästan bara vart hemma och sovit.
För det andra så har min internetuppkoppling varit den värsta, vilket jag faktiskt inte klagar på helt och hållet. Nu när jag varit i Frankrike så har jag för en gångs skull kunnat koppla bort all stress som har med internet och alla sociala medier att göra, vilket var välbehövligt men gick ju tyvärr ut över bloggen. Jag tänkte uppdatera en massa ifrån semestern då jag var på topphumör och var så inspirerad, men tänkte då att jag kunde ta det sen när jag kom hem istället med tanke på att jag inte hade internet på hotellet. 
Väl hemma så var jag helt slut, jag vägrade att gå upp ur sängen på tre dagar tills dagen då vi åkte ner till husvagnen i Falkenberg. 
Nu en och en halv vecka senare så är jag hemma igen och känner mig så kass och besviken. Det enda som håller mig vaken är att jag längtar så sjukt mycket tills på tisdag då jag och min morbror ska till London! Måste dock ta tag i helvetet som brutit sig löst på mitt rum innan dess. Seriöst, vad hände ens här inne? 


En annan sak är den att jag träffat EN kompis EN enda dag på hela sommarlovet. Vad är det med mig ens? Håller på att gå in i något slags ide där andra människor inte existerar... Eller så är jag bara ensamvarg. Eller jättetråkig. Vad vet jag? Ser iallafall fram emot London och shopping och förhoppningsvis några söta killar på Camdens gator. ^^ 






Follow on Bloglovin