Starting my 50's rockabilly vintage style


 
Idag så färgade jag bort mitt svarta hår, som jag levt med i ca 3 år!! Med tanke på att jag nuförtiden är väldigt inne på 50talet, så färgade jag det kopparrött, och är väldigt nöjd. Om ett tag, någon månad eller så, ska jag tillbaka till min fantastiska frisör och slinga lite orangeröda slingor. Nu känner jag att jag kan starta igång på riktigt med rockabillystilen! 

Tipspromenad med familjen

Idag var jag med familjen på tipspromenad, det var år sedan jag var med och gick senast. Jag har en tendens att stanna hemma och sova istället, men eftersom jag nu har bestämt mig för att verkligen ta tag i mitt liv och göra några roliga saker varje dag, så varför då inte följa med på tipspromenad? 
Det var riktigt kul faktiskt, trots att jag inte kunde några frågor, halkade ett par gånger och frös ihjäl, så fick jag spendera lite tid med familjen, vilket inte händer så ofta. Efter promenaden så åt vi våfflor och fikade i klubbhuset. ^^ 

Kameran fick också följa med, så här är några bilder från förmiddagen. 

Oliv- och honungsmask

Hade lite tid över ikväll så jag testade att göra en ansiktsmask av Olivolja och honung. Hittade "receptet" på Michelle Phans youtubekanal. Jag älskar verkligen alla Michelle Phan's videos och tips, hon är en stor inspiration i min vardag, jag tycker verkligen att ni borde kolla in hennes kanal. ^^ 

Masken jag gjorde idag, den fick verkligen huden att kännas helt ny och otroligt len.
 

Rockabilly love!

Tänker lysa upp den dystra dagen, full av moln och snö, med lite inspiration. Längar så efter vår! ♥

 
(Klicka på bilden för att komma till källan)

 
 
 

Alice

Mitt namn är Alice Candy, en 16 år gammal tjej från den lilla byn Taberg strax utanför Jönköping. Fast egentligen kan man säga att jag även bor I Olofsbo utanför Falkenberg, spenderar en tredjedel av året där nämligen i familjens husvagn. 
   Jag har ett stort konstnärligt intresse, alltså musik, teckning, fotografering, smink, hår och klädstyling, poesi och så mycket mer. Kan även tillägga att jag är galen i Apple, att resa och söta saker. ^^ 
   Något som är väldigt viktigt för mig är The Ark, deras musik och spelningar är det som fått mig att orka med väldigt mycket skit, och fått mig att vara helt hypert lycklig trots att världen varit emot mig. 
   Så den här bloggen kommer innehålla mycket kreativt, inspiration, och ja.. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men vi får helt enkelt se vad som händer! 

I Olofsbo på min födelsedag 2012. 
 
 






Follow on Bloglovin